Page content

Een superstrak lichaam: Total Body Workout

Wil je een superstrak lichaam? Doe dan deze Total Body Workout: oefeningen als 'walking push up' voor schouder, borst en core, de 'kickstart' voor billen, benen en conditie, de 'elbow to plank' voor triceps, schouders en weer die core!

Total Body Thuis Trainen (12 minuten)

Zelf vond ik het best een pittige workout. Wat vind jij? Laat je me iets weten onderaan deze pagina?

De video's zijn beschikbaar voor leden van de GinFit CLUB.

TIP: Word lid van de GinFit CLUB! en ontvang wekelijks nieuwe workouts, weekmenu's en een uitdagende challenge.

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Een superstrak lichaam: Total Body Workout

Plaats een reactie


*