Page content

Een sixpack voor iedereen

sixpack-voor-iedereen

Iedereen heeft een sixpack. Dus ja: JIJ OOK!
Waarom zie je 'm dan niet?
Omdat er een laagje vet overheen ligt.
Hoe krijg je dat laagje vet weg?
Op die vraag geef ik antwoord in onderstaand filmpje en in dit blog dat ik eerder schreef.

Iedereen heeft een sixpack

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Een sixpack voor iedereen

Plaats een reactie


*