Page content

Depressie, stress en burnout bestaan niet!

Depressie, stress en burn out bestaan niet. Althans, niet in Ghana. Daar hebben ze er niet eens een woord voor! Wat hebben depressies, stress en burnout te maken met GinFit Online? Nou, ik hoop niks. En precies daarom wil ik deze video met je delen. Het is interessant, inspirerend en vooral zeer relativerend om te zien hoe ze in een land als Ghana omgaan met depressie. Echt waar, na het kijken van deze video denk je waarschijnlijk: "Waarom maak ik me toch altijd zo druk om allerlei dingen?"

Depressie, stress en burnout in Ghana

Kijk deze video en laat me onderaan dit blog weten hoe hij jou geïnspireerd heeft?

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Depressie, stress en burnout bestaan niet!

Plaats een reactie


*