Page content

Conditie trainen, vet verbranden: POWER workout!

power-workout

Deze POWER workout voor conditie en vetverbranding duurt maar 6 minuutjes. Je hebt een springtouw nodig en een stoel of bankje dat je kunt gebruiken om op- en af te stappen.

Korte, intensieve POWER workout

Voor maximale vetverbranding en conditieverbetering. En als je na 6 minuten nog energie over hebt dan heb je:

  1. niet alles gegeven...?
  2. een beregoeie conditie...
  3. dussss: druk je nogmaals op PLAY en je herhaalt deze workout,
  4. óf, je doet er een andere 3x3 workout achteraan

Aan de slag!

De video's zijn beschikbaar voor leden van de GinFit CLUB.

Laat je onderaan deze pagina een reactie achter wat je van de workout vond? Alvast bedankt. Succes!

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Conditie trainen, vet verbranden: POWER workout!

Plaats een reactie


*