Page content

Complete workout voor cardio, core, armen en benen

nieuwe-video-cardio-core-armen-mooie-slanke-benen

Met deze complete workout train je het hele lichaam. Je werkt aan cardio en aan kracht. Je traint je core (buik- en rugspieren), borst, schouders, triceps, benen en billen. Iedere oefening bestaat stiekem uit twee oefeningen. Twee in één dus.

Complete cardio en kracht workout voor het hele lichaam

Het voordeel van twee oefeningen in één is dat het minder snel gaat 'vervelen' of té zwaar wordt, waardoor je harder je best doet en een betere techniek kunt handhaven. Als je gedurende 50 seconden alleen maar push ups doet, dan komt er waarschijnlijk een moment dat je niet meer kan. Nu worden 4 push ups afgewisseld met 10 High Knees. Grappig genoeg werkt het mentaal vaak zo dat we dan denken: het zijn er 'maar 4' dus die doe ik wel op mijn best.

Een ander voordeel is dat het op deze manier een hele afwisselende workout wordt. Omdat de oefeningen elkaar in snel tempo afwisselen is het belangrijk dat je goed op je techniek blijft letten. Probeer niet te snel te gaan. Kwaliteit gaat boven kwantiteit.

Veel plezier!

3x3 workout video

De video's zijn beschikbaar voor leden van de GinFit CLUB.

Laat je onderaan deze pagina een reactie achter wat je van de workout vond? Alvast bedankt. Succes!

TIP: Word lid van de GinFit CLUB en ontvang wekelijks nieuwe workouts, weekmenu's en een uitdagende challenge!

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

2 reacties op “ Complete workout voor cardio, core, armen en benen


Door Aagje op 18 juli 2015

Hoi Ginny!
Wat ben ik altijd blij met jouw work outs als ik op vakantie ben! Deze net afgerond, heerlijk aan het zweten! Groetjes uit Ibiza!


Door Ginny op 22 juli 2015

Hé Aagje, wat onwijs leuk om weer eens van je te horen en helemaal leuk om te lezen dat je nog steeds mijn workouts doet! Ben je ook nog aan het crossfitten?

Plaats een reactie


*