Page content

Buikspieroefeningen voor mama's

MAAK JE BUIKSPIEREN ZICHTBAAR! Personal Trainer Ginny Mulders heeft speciaal voor alle Mama's een workout ontwikkeld die je helpt een strakke, platte buik te krijgen. De workout bestaat uit 4 buikspieroefeningen welke je 45 sec. per oefening uitvoert.
Oefening 1: Crunch
Oefening 2: Hakkentikker
Oefening 3: Knieëntikker
Oefening 4: Ab Twist

Uitleg buikspieroefeningen

Work-out buikspieroefeningen

TIP: Word lid van de GinFit CLUB en ontvang wekelijks nieuwe workouts, weekmenu's en een uitdagende challenge!

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

7 reacties op “ Buikspieroefeningen voor mama's


Door Sam op 29 oktober 2013

Hi Ginny
Helaas heb ik u stem van de video niet ik heb geprobeerd om via mijn instellingen het probleem te oplosen maar dat was het niet...
Ik hoor graag van je


Door Ginny op 31 oktober 2013

Hoi Zilanaliz,
Is het inmiddels gelukt om mijn stem te horen bij de video?


Door Sam op 31 oktober 2013

Hi Ginny
Ja gelukkig heb ik je stem weer en net heb ik ook de oefeningen gedaan
Ze zijn geweldig....ik hoop dat ik wel vol houd


Door khadija op 11 november 2013

Hallo Ginny,

ik ben vorige maand met de work-out begonnen van de grote spiergroepen ongeveer 3 keer per week. En sinds de eerste week van november doe ik de buikspieroeffeningen er achteraan. ik merk nu wel dat de motivatie minder wordt. Het buikje is nog niet weg (3 maanden geleden bevallen). Ik vraag me nu af hoeveel keer per week ik zou moetten oefenen en hoelang ik het moet volheden om echt blijvend resultaat te zien.

mvg,
khadija


Door Ginny op 12 november 2013

Hoi Khadija,
Dankjewel voor je reactie en je vraag. Het allerbeste zou het zijn wanneer je elke probeert elke dag een korte workout te doen. Het lichaam zou namelijk iedere dag in beweging moeten zijn. Blijvend resultaat zul je enkel bereiken indien je ook blijvend gaat sporten. Zodra je stopt met sporten, verdwijnen de resultaten na verloop van tijd ook weer. Als je tot nog toe ontevreden bent met de resultaten dan kun je de volgende zaken proberen: 1) je voeding aanpassen? minder of helemaal geen suikers, brood, snelle koolhydraten en meer verse groenten, noten en fruit. 2) meer variatie aanbrengen in de workouts: als je drie keer per week dezelfde workout doet, dan wennen je spieren daaraan en gaan er niet meer op reageren. Daag jezelf uit door een nieuwe workout te doen en laat je spieren even 'schrikken'. 3) een andere manier om meer variatie aan te brengen is door de frequentie van de workouts te verhogen, dus meer dan 3x per week trainen of door een workout zwaarder te maken m.b.v kleine gewichtjes, een extra ronde etc.
Ik hoop dat je baat zult hebben bij deze kleine aanpassingen. Laat je me iets weten, Khadija? En was deze reactie nuttig voor je?
Warme groet,
Ginny


Door Els op 17 mei 2014

Hallo Ginny, bedankt voor je mailtje met de antwoorden op mijn vragen op de website, doe inmiddels 10 dagen de 3x3 workout voor ronde billen en kom tot 25 maar dan is de benzine echt op

Plaats een reactie


*