Page content

Buikspieren workout om SAMEN te doen

buikspieren-samen

Samen buikspieren trainen

Wat is er leuker dan sporten?
Samen sporten!
Met je partner, vriendin of met je zoon of dochter.

Een korte, effectieve én gezellige workout voor de buikspieren om samen te doen met je sportmaatje.

Doe de workout alleen, of samen.
Maak 10 herhalingen van alle oefeningen, of meer.
Doe 1 ronde, of doe er 2 of 3.
The sky is the limit. Het gaat er vooral om dat je plezier hebt. Dan merk je namelijk niet eens dat je aan het trainen bent.

Staande buikspieroefening voor de schuine buik- en corespieren

De laatste oefening in deze workout doe je staand. Om dat de oefening voor velen van jullie nieuw is wil ik graag enkele belangrijke tips meegeven:

  • sta stevig met beide voeten in de grond. Gewicht met name in de hakken.
  • houd de rug helemaal recht en gebruik daarvoor de buikspieren: trek de navel in alsof je je strakste broek aan hebt.
  • als het jouw beurt is om 'te duwen' zorg dan dat je je armen op schouderhoogte recht voor je uitstrekt. Voorkom tijdens het 'duwen' dat je met je lichaam naar één kant gaat leunen. Het duwen moet echt gebeuren vanuit je buikspieren. Probeer je daar echt heel erg bewust van te zijn.

Dit is een mooie oefening om je core stability te trainen.

TIP: Word lid van de GinFit CLUB en ontvang wekelijks nieuwe workouts, weekmenu's en een uitdagende challenge!

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Buikspieren workout om SAMEN te doen

Plaats een reactie


*