Page content

Beste oefeningen voor de BUIK

beste-oefeningen-voor-de-buik

Wat zijn de beste oefeningen voor de buikspieren?
Er zijn veel verschillende soorten buikspieroefeningen en de meest bekende zijn de crunch en de sit up. Dit zijn echter niet de beste oefeningen omdat je hierbij je rug constant krom trekt / buigt en dat zou op de lange termijn rugklachten kunnen opleveren omdat het geen natuurlijke houding is.

Wat je beter kunt doen zijn allerhande variaties op de plank en andere oefeningen waarbij je rug vrijwel recht blijft, zoals de oefeningen uit deze mini-workout video. Veel succes en op naar een mooie platte buik en vooral sterke buik- en rugspieren!

 

Laat je onderaan deze pagina een reactie achter wat je van de workout vond? Alvast bedankt. Succes!

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ Beste oefeningen voor de BUIK

Plaats een reactie


*