Page content

Afvallen met hardlopen

Is hardlopen een goede manier om af te vallen? Waarschijnlijk verwacht je dat ik nu 'NEE' zeg omdat ik jullie altijd vertel dat je om af te vallen vet moet verbranden en dat werkt het beste middels krachttraining. En dat is absoluut, 100% waar! Maar dat betekent niet dat je van hardlopen niet kunt afvallen.

Afvallen met hardlopen: drie TIPS

Ieder mens heeft zijn eigen unieke pakketje genen. Wat voor de één wel werkt, werkt voor de ander misschien helemaal niet. Hoe kom je daarachter? Door het zelf te gaan ervaren.
Maar voordat je te fanatiek van start gaat en typische hardloopblessures oploopt, eerst nog even dit:

TIP: Word lid van de GinFit CLUB! en ontvang wekelijks nieuwe workouts, weekmenu's en een uitdagende challenge.

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

2 reacties op “ Afvallen met hardlopen


Door Judith op 9 oktober 2015

Ik ben met hardlopen en goede voeding 9 kilo kwijtgeraakt


Door Ginny op 13 oktober 2015

Zie je, het kan dus zeker, hè Judith. Dankjewel voor je reactie.
Ben je nog steeds aan het sporten en gezond aan het eten....? 🙂

Plaats een reactie


*