Page content

9 minuten workout voor Sexy Ronde Billen

Perfecte billen zijn rond en strak. Het maakt niet uit of ze groot of klein zijn. Rónd en strak zijn de sleutelwoorden! Welke bilspieroefeningen je moet doen voor ronde en strakke billen zie je in deze 3x3 workout video.

TIP: Traplopen voor ronde billen

Voorafgaand aan een 3x3 workout is het verstandig een korte warming up te doen. Als je niet zo goed weet hoe je dat het beste kunt aanpakken dan adviseer ik je: TRAPLOPEN!

Traplopen is niet alleen ideaal om je lichaam op te warmen en voor te bereiden op méér, het verbetert tevens je conditie, én je krijgt er ronde billen van. Eén van de oefeningen in deze 3x3 workout is niet voor niets de Step Up. Letterlijk: opstappen. Net zoals bij een trap, maar liefst iets hoger dan één traptrede. Een échte aanrader, deze oefening!

TIP: Zorg voor variatie in je workouts

Natuurlijk wil je graag ronde en strakke billen, en natuurlijk zijn de oefeningen uit deze workout daarvoor zeer geschikt, maar let op: enkel en alleen nog maar deze workout herhalen, gaat niet het gewenste effect opleveren en bovendien belast je je lijf te eenzijdig. Probeer altijd te zorgen voor een zo volledig mogelijke workout waar je oefeningen voor het boven- en onderlichaam afwisselt en ook afwisselt tussen cardio en kracht.

Of je nu iedere dag sport, of 2 keer per week, doe niet steeds hetzelfde. Op mijn site vind je voldoende workouts en uiteraard kun je ook één van mijn programma's aanschaffen.

3x3 Video workout voor Sexy Ronde Billen

 
TIP: Mis geen enkele workout en abonneer je gratis op het Mama Stralend Fit YouTube kanaal.

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

2 reacties op “ 9 minuten workout voor Sexy Ronde Billen


Door Prina op 1 februari 2016

Ik word natuurlijk lid, jammer dat het nog een week duurt.....🙃

Plaats een reactie


*