Page content

5 Oefeningen voor in je hotelkamer

5-oefeningen-in-je-hotel-kamer

Ook in een hotelkamer kun je een complete workout doen. Want sporten kan altijd en overal. In dit videoblog toon ik je 5 oefeningen, maar er zijn er uiteraard veel meer.

5 geschikte oefeningen voor op vakantie of in het hotel


Wil je méér korte en krachtige workouts voor op vakantie of voor wanneer je weinig tijd hebt?
Dit is mijn favoriete vakantie workout.

Hoe maak je een complete workout van 5 oefeningen?

Suggestie 1:

Download een gratis interval timer app op je smartphone of gebruik de standaard klok/timerfunctie op je telefoon en zet die bijvoorbeeld op 1 minuut. Iedere oefening doe je gedurende 1 minuut en als de timer afgaat, stel je hem opnieuw in en start je met de volgende oefening. Als je 3 rondes doet, ben je ongeveer 15 minuten bezig.

Suggestie 2:

Start met oefening 1 en doe een bepaald aantal herhalingen, bijvoorbeeld 10, 15 of 20. Zodra je klaar bent ga je direct door met oefening 2 en doe evenveel herhalingen. Als je klaar bent, kun je eventueel opnieuw starten en alle oefeningen nogmaals doen.

Suggestie 3:

Hetzelfde als suggestie 2, met als verschil dat je 3 setjes doet van het gekozen aantal herhalingen. Als oefening 1 de lunge is, en je doet daar 15 herhalingen van, dan pauzeer je na die herhalingen kort en start je opnieuw met 15 lunges. Zodra je klaar bent met de drie sets, start je pas met de volgende oefening.

Heb jij al eens gesport in een hotelkamer? Heb je nog geschikte oefeningen of workouts die je met ons wilt delen? Ik hoor het graag van je. Laat je reactie achter onderaan dit blog.

 

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

0 reacties op “ 5 Oefeningen voor in je hotelkamer

Plaats een reactie


*