Page content

yes

MELD JE NU AAN VOOR "DE PLATTE BUIK FORMULE”

platte-buik-formule-deelname

In 30 dagen weer terug in vorm!

Samen met mijn team heb ik voor jou het 30 dagen programma, de platte buik formule ontwikkeld. Met dit 30 dagen programma van Mama Stralend Fit voel je je weer energieker en zul je merken dat je lichaam verandert en dat je een plattere buik krijgt.  Je zit beter in je vel en je wordt je meer bewust van wat voeding met en voor jou kan doen. Een fantastische nieuwe start voor jouw lichaam en geest. Wie wil dat nou niet?

Wat houdt het Platte Buik Programma in?

Tijdens het 30 dagen programma leer ik je hoe je binnen een maand weer terug in vorm kunt komen. Je volgt de effectieve workouts die je thuis kunt uitvoeren. De workouts kosten slechts 20 tot 30 minuten tijd, je hoeft je dus niet uren in het zweet te werken. Daarnaast ga je natuurlijk ook je voeding aanpassen. Ik leer je hoe je gezond kunt ontbijten, wat de juiste tussendoortjes zijn en hoe je lekker suikervrij kunt eten.

De totale waarde van deze cursus
INCLUSIEF DE BONUS PRODUCTEN
Bedraagt € 197,-
Jouw investering is nu tijdelijk € 57,- platte-buik-formule-deelname

 

Wacht niet langer en start direct!

En wij zorgen er samen voor dat je je energiek voelt en kilo's lichter!

Aanbieding DE PLATTE BUIK FORMULE

slechts 57 euro inclusief BTW

Niet goed? Geld terug garantie!

Ondanks dat ik het me niet kan voorstellen, zou het kunnen gebeuren dat het pakket je, om wat voor reden dan ook, niet bevalt. Mocht je, ondanks mijn hulp en ondersteuning, alsnog niet verder willen met het programma "DE PLATTE BUIK FORMULE met Mama Sralend Fit", dan kun je me dit binnen 14 dagen laten weten.Je ontvangt dan, zonder lastige vragen, je investering volledig terug op je rekening. Je krijgt op deze manier toch ruimschoots de tijd om te zien en ervaren dat óók jij in no-time een Stralend Fitte Mama kunt worden, zonder enig risico! Klik hier om direct toegang te krijgen tot De platte buik formule >>>