Page content

Waarom Ginny?

Al 10 jaar werk ik als Personal Trainer en Health Coach in de omgeving van Zoetermeer en Den Haag. In dit werk heb ik al een hoop mensen mogen begeleiden naar een gezonder, fitter en sterker lichaam en daardoor naar een gelukkiger leven. Het is zó mooi om te zien hoe groot het effect is van een fit lichaam en een gezonde leefstijl. Er is niets wat ik liever doe dan mensen helpen Fit & Gezond te worden omdat dat - in mijn ogen - de twee belangrijkste voorwaarden zijn voor Geluk. En wie wilt er nou niet gelukkig zijn?! Dankzij internet ben ik niet meer gebonden aan mijn omgeving en met GinFit Online kan ik iederéén begeleiden die Fit & Gezond wil worden!

GinFit Online heette eerst: Mama Stralend Fit

In 2012 startte ik met Mama Stralend Fit omdat ik mij wilde toeleggen op het helpen van vrouwen en met name moeders. Waarom moeders? Omdat juist zij zichzelf vaak wegcijferen en het belang van anderen vóór hun eigen belang zetten totdat ze zelf op een punt komen waarop ze niet meer blij zijn met hoe ze eruit zien en wie ze zijn geworden. Ze zijn zo druk bezig met alle ballen in de lucht houden, dat ze één bal vergeten: zichzelf.

Op een gegeven moment begon de schoen te wringen. Er klopte iets niet. Ik werd gezien als een expert op het gebied van voeding en sport tijdens en na zwangerschap en dat paste niet bij mij. De naam Mama Stralend Fit voelde niet meer goed. Temeer omdat ik zelf geen mama ben en dat ook nooit zal worden. Ik merkte dat ik weinig tot niks uit mijn privéleven deelde alsof ik me 'schaamde', of me een beetje 'nep' voelde omdat ik geen mama ben, maar wel de naam Mama Stralend Fit had gekozen. Het gevoel knaagde al langer, maar ik wuifde het telkens weg. Ook omdat ik er destijds nog geen woorden aan kon geven. Het was een vaag gevoel, ik had geen idee wat het betekende.

Totdat ik me realiseerde: ik ben niet meer (helemaal) mezelf. Ik was iemand geworden die steeds meer ging schrijven vanuit de gedachte: Wat willen mama's horen? Wat willen mama's lezen? Welke woorden scoren hoog op Google?

Maar dat is helemaal niet wie ik ben. Ik ben eigenlijk heel simpel: What you see is what you get. Geen verborgen agenda's of tussen de regeltjes door lezen. Het was net alsof 'de échte Ginny' voor mijn neus stond te springen en riep: "Ik ben hier, zie me dan staan!" Maar ik keek over mezelf heen omdat ik bezig was met hoe ik met Mama Stralend Fit zo succesvol mogelijk kon zijn.
Hoe kun je nou succesvol zijn als je iets niet vanuit jezelf doet? Als het niet is wie jij bent? Wat betekent 'succesvol' dan eigenlijk?

Nu heb ik het omgekeerd

Het uitgangspunt is dat ik mezelf ben en mijn eigen kennis, ervaring, interesse en expertise met jou deel. Ik wil me niet afvragen of hetgeen ik zeg wel relevant is voor Google, of leuk voor een mama om te lezen. Ik wil er niet alleen zijn voor mama's, maar voor ieder mens dat fit en gezond wil worden. Dat is mijn werk. Dat is mijn passie. Dat is waar ik goed in ben. Dat is wie ik ben.

Ik hoop dus van harte dat ik jou met mijn site IN BEWEGING BRENG. Met als resultaat voor jou: fitheid en gezondheid, inclusief de ontelbare en onbetaalbare positieve effecten daarvan op jouw leven!

PS. Het kan dat je nog logo's en verwijzingen naar Mama Stralend Fit tegenkomt. Ik doe mijn best alles te wijzigen naar de nieuwe naam, maar mocht ik iets over het hoofd hebben gezien, dan zou ik het fijn vinden als je me daarvan op de hoogte stelt zodat ik het kan aanpassen.