Vind je het moeilijk om géén brood te eten? Dat begrijp ik best, hoor. Zelf vind ik brood ook superlekker. Op Instagram kwam ik Frank Reijnen tegen. Wat hij doet met zijn brood - of met rijstwafels en andere crackers - is zó mooi, zó geweldig, zó lekker en zó gezond dat ik dacht: Dat moeten jullie zien. Dit is dus geen blog met recepten, maar een blog met foto's die voor zich spreken...
Laat je - zéér aangenaam - verrassen:
Zoals je ziet belegt Frank Reijnen zijn brood rijkelijk met vers fruit en verse groenten. Maar ook met kipfilet, forel en zalm. Als spread gebruikt hij vaak hüttenkäse en ook wel hummus. Ik vind zijn boterhammen een feestje om naar te kijken, maar ook zeker om te eten.
Er wordt veel gezegd en geschreven over brood en zelf doe ik daar ook aan mee. Laatst nog, mijn blog over de Schijf van Vijf. Klik hier als je het wilt lezen >>>. Het bevat belangrijke info die je aan het denken zet. En dan bedoel ik vooral het 'denken' over de kwaliteit van het brood en van voeding in het algemeen. Want dát is wat we ons telkens weer moeten realiseren: we eten omdat we ons lichaam - die fantastische machine - moeten voorzien van de juiste brandstof zodat het optimaal kan functioneren.
Als jij een paar keer per week een boterham eet à la Frank Reijnen, dan ben je volgens mij prima bezig! Smakelijk en veel inspiratie toegewenst!
Alle prachtige foto's komen van de Instagram account van Frank Reijnen.
Comment Section
0 reacties op “ Supergezonde ideeën voor (brood)beleg”