Dit recept is geschikt als ontbijt, lunch én avondeten. Het bevat verse groenten die zorgen voor de nodige vitamines en mineralen. Daarnaast zorgen de vetten en eiwitten uit het ei ervoor dat je een langdurig verzadigd gevoel hebt zodat je geen behoefte krijgt aan (suikerrijke) tussendoortjes.
De omelet kun je de avond ervoor al maken en de groenten kun je eventueel los meenemen zodat je het op je werk, of waar je ook bent, kunt omtoveren tot een wrap.
Ook dit recept is van Paulien Otter en hiermee wint zij nóg een 30 dagen After Summer Shape Up programma dat ze mag weggeven aan een vriendin. Gefeliciteerd Paulien en bedankt voor alle moeite!
Omeletwrap (1 persoon)
- 2 eieren
- Scheutje melk
- Bieslook
- Snacktomaten
- Rucola
- 25 gram feta (kun je ook vervangen door olijven of allebei)
- Peper / Zout
Hoe maak je een omeletwrap?
- Kluts de eieren samen met de melk en doe de bieslook erbij. Ook een beetje peper en indien je wil uan je er ook zout bij doen.
- Om de omeletwrap iets pittiger te maken kun je ook verse peper gebruiken of een beetje cayennepeper.
- Doe wat olie in de warme koekenpan en doe het mengsel in de pan. Laat de omelet aan beide kanten bruin worden.
- Snijd in de tussentijd de groente.
- Als de omelet klaar is leg je het op je bord en vul je deze in het midden met groente.
- Met peper en zout eventueel op smaak brengen.
- Vervolgens draai je de omelet dicht als een wrap / pannenkoek. Indien je nog wat komkommer over hebt dan kun je dit er lekker naast eten.
Comment Section
0 reacties op “ Recept voor een omeletwrap”