Terug naar Homepage

Kom TERUG IN SHAPE na de vakantie met het
After Summer Shape Up Programma

Je hebt genoten van de vakantie, maar nu is het tijd om de ' normale routine' weer op te pakken en dat wil zeggen: meer bewegen & gezonder eten. Ook wil je je graag fitter voelen en misschien zelfs wat vakantiekilootjes kwijtraken?

Voel je BINNEN 30 dagen fitter, gezonder, strakker, sterker en slanker!
(dat is geen grootpraat, maar gebaseerd op ervaring)

Het AFTER SUMMER SHAPE UP Programma is héél compleet!

 • De combinatie van zowel Voeding als Beweging als ook dagelijkse online Begeleiding maken het programma zeer succesvol.
 • Je ontvangt een handout met daarin het workoutschema, menusuggesties, recepten, scorekaarten en een dagboek dat je desgewenst kunt bijhouden.
 • Online begeleiding middels e-mail met de workout van de dag die je thuis kunt uitvoeren.
 • Korte, effectieve workouts inclusief aparte instructie video, warming up en cooling down.
 • De menusuggesties samen met verschillende Challenges geven je inzicht in je voedingspatroon.
 • Toegang tot de speciale programma website en tot de facebook groep
 • Na 30 dagen voel je je fitter en energieker, ben je centimeters verloren en ben je weer trots op je lichaam! Je bent in staat zelfstandig het eet- en beweegpatroon voort te zetten.
 • Klik hier om toegang te krijgen

"...Het programma werkt voor mij omdat ik geen smoesjes kan verzinnen om niet te sporten. Ik hoef de deur niet uit, ik ben niet aan een tijd gebonden, en het kost me dagelijks niet al te veel tijd zodat de overige zaken ook door kunnen gaan.
Ik hoef er dus niks voor in te leveren, hooguit de tijd die ik anders lui op de bank zou hangen. Daarnaast vind ik de combinatie van op mijn voeding letten en sporten perfect."

Speciale Bonussen!

E BOOK "7 ontbijtrecepten en tips" t.w.v. €17,95
Naast de workouts staat gezond eten centraal tijdens dit programma. In het e-book "7 ontbijtrecepten en tips" staat genoeg informatie om jouw dag een fantastische start te geven. Niet alleen weet je na het lezen van dit boek hoe je een goed ontbijt moet klaarmaken, maar kun je heel je dagritme een positieve boost geven en een veel hogere productiviteit te bereiken!

 

 

E-book "7 lunch gerechten en tips" t.w.v. €19,95
Wat is een goede lunch? In dit e-book zul je leren hoe jij een gezonde lunch klaar kan maken en krijg je tips over wat het beste is voor jouw lichaam, want niet ieder lichaam is hetzelfde.

 

 

E-book "verantwoorde tussendoortjes" t.w.v. €19,95
Tussendoortjes zijn vaak een doorn in het oog van een gezonde levensstijl. Tijdens dit programma wordt dit punt dan ook uitgebreid behandeld in het e-book " Verantwoorde tussendoortjes". In dit e-book zul je leren dat jezelf een tussendoortje gunnen helemaal niet slecht is, maar dat je dit wel op een verantwoorde manier moet doen. Dit en meer staat precies beschreven en kan jou helpen je gezonde levensstijl helemaal compleet te maken

The most effective way to do it, is just DO IT!

Tijd voor actie!

Klik hier om toegang te krijgen tot het After Summer Shape Up Programma.

De 5 Voordelen van dit unieke thuis train programma

 1. Je kunt trainen op elke plek die jij maar wilt. Je hebt alleen een computer of tablet nodig.
 2. Dagelijks ontvang je per e-mail een bericht dat je nieuwe workout klaar staat. Zo blijft je aandacht erbij! Het is een goede stok achter de deur.
 3. Het programma is na bestelling direct te volgen en start de volgende dag.
 4. Je bespaart tijd, want je hoeft nergens naartoe te gaan (zelfs niet naar een fitnessclub) en volgt de workouts vanuit je eigen vertrouwde omgeving.
 5. Na 30 dagen voel je je fitter en energieker, ben je centimeters verloren en ben je weer trots op je lichaam! Je bent in staat zelfstandig het eet- en beweegpatroon voort te zetten.

Klik hier om toegang te krijgen

P.S.1. Als gebrek aan tijd normaal gezien jouw 'excuus' is, dan is dit programma perfect voor je!

P.S.2. Je hebt niks nodig en iedereen kan de workouts volgen omdat ik opties geef om oefeningen aan te passen

P.S.3. En dit is een waarheid als een koe: over gezond en fit worden moet je niet lezen, dat moet je DÓEN! Kom in actie en ervaar het zelf. Je hebt een 14 dagen geld terug garantie. Ik beloof je dat ik je geld terugstort als na 14 dagen blijkt dat het programma niets voor jou is. Ik stel geen vragen. Doe niet moeilijk. Dat beloof ik.

.

Terug naar Homepage