Page content

R&G Workaway 3

Normaal gesproken begon onze 'werkdag' hier om 07.30uur. Vandaag niet. Vandaag nemen we afscheid en typ ik deze update. Tien dagen zijn we hier geweest, bij Workaway 3. Het voelt gek om weg te gaan, vind ik. Je gaat je toch wel hechten aan mensen, zelfs in zo'n korte tijd. We hebben - vinden we zelf - onwijs hard gewerkt. Nou, dat vinden we niet alleen zelf, dat werd ons ook vaak genoeg gezegd. Toch wel fijn, die waardering en bevestiging. De update bestaat voornamelijk uit een video waar we verschillende momenten hebben vastgelegd. (ik werk nog aan mijn 'videobewerkings-skills' dus je moet het allemaal maar even voor lief nemen). Veel kijkplezier!

Oh ja, onderaan dit blog staat een SNEAK-PEEK naar Workaway 4 ... Over avontuur gesproken ...

Achtergrondinfo Workaway 3

HIeronder het basisprofiel van deze Workaway: Proefiel WA3

Videoverslag

We hopen dat je het leuk vond om te zien!

Back to the Bike

Vandaag gaan we weer een échte fietsetappe maken (alhoewel, het wordt een redelijk korte (slechts 40km), maar toch, we hebben er heel veel zin in!). Al fietsend door een land trekken geeft een ongelooflijk gevoel van vrijheid en ook wel van verbondenheid met alles om je heen.

Ongeveer 4 weken geleden kwamen we aan in de Bourgogne streek en na 3 Workaways is het tijd om verder te trekken, richting het zuiden van Frankrijk. Ons plan is eigenlijk dat we 'geen plan' hebben, maar met de Workaways kom je er niet onderuit om toch het één en ander voor te bereiden en afspraken te maken. We worden 'verwacht' bij onze volgende Workaway ergens begin september (lekker vaag). De komende 10 à 14 dagen  zitten we dus lekker op de fiets en brengen we hoogstwaarschijnlijk een bezoekje aan Lyon en - als ze thuis zijn - aan mijn oom en tante die vlak bij Pézenas wonen.

Sneak Preview Workaway 4 ... Back to basic (to the max!)

De rivier is onze douche en het toilet is 'the wild forest'....  WA4

foto WA4

Over avontuur gesproken....?!
Ons (video)verslag vind je uiteraard in de volgende editie van R&G Workaway 4. Stay tuned...!

Ginny
Mijn naam is Ginny, mijn passie is HET LEVEN! Om voluit te leven wil ik gezond en fit zijn, energie hebben en me lekker in mijn vel voelen. Dat probeer ik dagelijks na te streven door gezond te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen middels o.a. meditatie, ademhaling, en lange wandelingen of fietstochten in de natuur. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. Sinds 2006 werk ik fulltime als Personal Trainer en Lifestyle Coach en kom ik met veel plezier bij mensen thuis om hen te begeleiden naar een gezondere en fittere lifestyle, en zodoende naar een leuker leven. Dankzij internet spelen plaats en tijd geen rol meer, en kan ik nu óók jou op een professionele en vooral gepassioneerde manier begeleiden zo gezond en fit mogelijk te worden!

Comment Section

2 reacties op “ R&G Workaway 3


Door Jeroen Elings op 19 augustus 2016

WAT EEN GEWELDIG VIDEO-VERSLAG! Echt super leuk gedaan en de diverse korte filmpjes geven een goed beeld van wat jullie allemaal! Ik moest erg lachen om "50 tinten bruin", het moment waarop je je afvroeg of de camera het wel deed, het stukje waarin je heel eerlijk zegt ' wat een kut-klus' en ik vond het moment erg leuk waarop je moest denken aan je PT klanten! Super leuk om Rich te zijn zwemmen en te zien dat hij zo aan het genieten was van de glijbaan! Ik ga nu naar CFbox om te trainen! Geniet van het fietsen! Liefs Jeroen


Door Ginny op 3 september 2016

Haha, leuk om te lezen dat je genoten hebt van het verslag, Jeroen. Ik heb er bewust voor gekozen om dat "foutje" erin te laten zitten. Vond het zelf ook wel grappig toen ik het terugzag en het is bovendien 'puurder', ipv alles eruit knippen zodat het een mooi verhaaltje is, nietwaar? (en bovendien kan ik dat (nog) niet eens haha)

Plaats een reactie


*